A wiadomo dokładnie do kogo się udać żeby zrobić sobie taki mały modzik z podświetleniem generalnie czy ktoś się podejmnie :?: i tak jak kolega napisał dobra flaszka albo forma papierkowa za prcochłonną robote.
Mod podświetlenia zegarów - wersja light
Zwiń
X
-
-
SuchyX, wiesz same diody wyjdą około 70zł na całość roboty na 7 h więc flaszek w tym czasie można dużo więcej wypićTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Jesli zrobi w czerwieni, to diody wyjda siakies 20 zl :P Jednak wystarczy pare bialych badz niebieskich i robi sie cena :twisted:Zamieszczone przez koja86wiesz same diody wyjdą około 70złByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
misiek^wro, no ja niestety szarpnąłem się na niebiesko czerwone podświetlenie pytanie jeszcze czy robota w smd-ekach czy zwykłe 3mmTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Ja bym chciał np jak na LEC
Niebiesko z czerwony ile by ta przyjemność mniej więcej kosztowała chodzi mi naraze o same diody a co do ceny za robote to już inna rozmowa
Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
SuchyX, licz średnio za smd 1,50 do 2zł tylko zegary czy całość?
Można u czechów pokombinować z smd ale to i tak na auto z klimą i navigacją wyjdzie ponad 100złTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Jak już robić to całoś, klimatronika i nawigacji nie mam także zawsze to mniej roboty. To jest OI z 2003 roku wersja wyposażenia RUN czyli niezbyt skomplikowana
Komentarz
-
-
koja86, wszystko fajnie nawet jak diody smd ki będę miał to co dalej ?? Kto mi to zamontuje ja raczej do takich spraw sie nie nadaje
Jakbym umiał to napewno bym się wziął za to a tak to kicha
Komentarz
-
SuchyX, jak przyjedziesz do nas to nie ma sprawy ale z Waszych okolic może ktoś też się znajdzieTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Ja się pisze na 10000%%%%%%% mam prostą OI i chciałbym jej troche piękności dodać jakiś mam taki sentyment do tego samochodu
Wiem że Doba był też zainteresowany wymianią diodek. koja86, jaki sam koszt tych diodek smd ków :?: :?: Czyli zegary, strowanie lustrkami, włącznik świateł, konosla środkowa i sterowanie szybami tylko sporzdu mam elektryke
A podświetlnie chciałbym jak Lec czyli tarcze na niebiesko a wskazówki na czerwono, bynajmniej coś w podobie bo bardzo mi się podoba.Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Komentarz
-
-
Okey to czekam z niecierpliwością. Napisz PW jak coś się dowiesz.Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Komentarz
-
SuchyX, dobrze proszę pana :wink: podaj jeszcze kolor jak to ma wyglądąć ale na pw
Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
koja86, dostałeś PW ?? bo nie zapisało mi sie nić w skrzynce nadawczej.Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Komentarz
-
-
Panowie w pierwszym poscie dodałem małe podsumowanie - jesli czegoś tam brakuje to napiszcie - bedzie łatwiej ogarnąć temat nowo zainteresowanym. Pozwolilem sobie polinkować zdjęcia różnych użytkowników.
Komentarz
-
xekon, super robota
Bedzie mniej watpliwosci teraz :diabelski_usmiech
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
Będzie nie będzie
Mimo to GooD Job
Komentarz
-
czy może ktoś napisać ,czy w skodzie octavi przełączniki dmuchawy,ogrzewania i całej konsoli srodkowej są poswietlane ?
Komentarz
-
mariusz69, Oczywiście że są podświetlane. A u ciebie nie ma tego podświetlenia ?
Komentarz
-
-
-
wymiana całego podświetlenia to jakieś 6h roboty. Wiem bo nie raz robiłem :PZamieszczone przez SuchyXa się pisze na 10000%%%%%%% mam prostą OI i chciałbym jej troche piękności dodać jakiś mam taki sentyment do tego samochodu
Wiem że Doba był też zainteresowany wymianią diodek. koja86, jaki sam koszt tych diodek smd ków :?: :?: Czyli zegary, strowanie lustrkami, włącznik świateł, konosla środkowa i sterowanie szybami tylko sporzdu mam elektryke
Komentarz
-
wszystkie :roll:Zamieszczone przez koja86spaliły mu się żarówki
chyba jakaś zwara musiała być :?
Komentarz
Komentarz